24 февр. 2013 г., 14:14

* * * Ще дойдеш... 

  Поэзия » Любовная
839 0 6




* * *

Ще дойдеш уморен от втора смяна. 
Ще се усмихнеш. Ще си те обичам. 
В душата ти ще стихват урагани, 
събрали кръстопътища и тичане. 

Безмълвно ще се гледаме в очите, 
докато пръстите сами флиртуват. 
Ще вдишваш аромата на косите ми. 
И пулсът ти ще почне да лудува. 

В прегръдката желана ще се скривам, 
погълната от твоето привличане. 
В очите ми не гледай. Ще откриеш - 
безумно мога да обичам. 




© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??