* * *
Ще дойдеш уморен от втора смяна.
Ще се усмихнеш. Ще си те обичам.
В душата ти ще стихват урагани,
събрали кръстопътища и тичане.
Безмълвно ще се гледаме в очите,
докато пръстите сами флиртуват.
Ще вдишваш аромата на косите ми.
И пулсът ти ще почне да лудува.
В прегръдката желана ще се скривам,
погълната от твоето привличане.
В очите ми не гледай. Ще откриеш -
безумно мога да обичам.
© Надежда Маринова All rights reserved.