Каквото имах, дадох... и ще давам.
За чувствата не търси се отплата.
Знам, искрено душата е богата,
когато все към теб се устремявам.
Над всичко любовта ти ще поставям,
докато стъпвам живо по земята.
Дори да ме окаля клеветата
и болка да тежи, не се предавам.
Наивно може и да прозвучи,
и лудост зад гърба да ме гълчи,
ще кажа: В Музата си аз съм влюбен!
Ще го повторя силно пак и още
през всички дни, и часове, и нощи -
и пътят ми не ще да е изгубен.
© Асенчо Грудев Все права защищены