2.01.2021 г., 18:16 ч.

Ще го повторя силно пак и още... 

  Поезия » Любовна, Строги форми
347 3 8

Каквото имах, дадох... и ще давам.

За чувствата не търси се отплата.

Знам, искрено душата е богата,

когато все към теб се устремявам.

 

Над всичко любовта ти ще поставям,

докато стъпвам живо по земята.

Дори да ме окаля клеветата

и болка да тежи, не се предавам.

 

Наивно може и да прозвучи,

и лудост зад гърба да ме гълчи,

ще кажа: В Музата си аз съм влюбен!

 

Ще го повторя силно пак и още

през всички дни, и часове, и нощи -

и пътят ми не ще да е изгубен. 

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??