24 янв. 2010 г., 18:04

Ще ме... 

  Поэзия » Другая
627 0 2

Ще ме видиш там, където очите ти не гледат!

Ще ме чуеш да говоря в тъмнината на стаята ти

... ала мен няма да ме има там!

Ще искаш да съм до теб, ще почувстваш топлината на устните ми,

ще усетиш сълзите, които криех от теб!

Ще се замислиш за всичко... ала мен няма да ме има!

Когато заспиваш, ще си припомняш миговете прекарани с мен!

Когато се събуждаш, ще си сам и ще се замислиш... отново!

И като тръгнеш нанякъде, ще си помислиш, че не съм те слушала

и едва ли ще забележиш, че през цялото време съм била до теб

... макар и само в спомените ти!!!

© Валиша Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??