19 июл. 2008 г., 01:08

Ще ме чакаш там 

  Поэзия » Другая
649 0 9
О, мой идол, доволен ще заплюя
прекрасното ти слънчево лице.
А после с ругатни ще те охуля
и ще строша добрите ти ръце.
Ще те бода с игли, на клада ще те вържа
и пръв ще я подпаля весел аз.
Ще гледам как във огъня се пържиш
и капят от плътта ти капки мас.
И твоят образ как изгаря бавно
и се оголват стави и гърди
и как зловещо любовта ни
превръща се във дим и във искри.
А после нова клада ще издигна,
щастлив ще се запаля в нея сам.
Избягал от страстта, след теб ще литна
и зная, мила - ще ме чакаш там.

© Ивайло Цанов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??