26 янв. 2011 г., 18:55

Ще ме откриете 

  Поэзия
416 0 1

ЩЕ  МЕ  ОТКРИЕТЕ

 

 

Ще ме  откриете в каньон  под  урвите.

В  пролет - цъфналото цвете ще откъснете.

Ще  ме  намерите  със  факла -  грейнала,

дирята  потърсила  в  пътя - без  следа.


Ще ме откриете, застанала до водопада,

измиващ  сянката  от  кал  и  грях.

Ще ме откъснете и потопите в ручея,

за  да  измиете  следите  от  печал.


Ще ме откриете и привечер загрижена,

на страж, застанала със вяра във - сърцето.

От ехото ще чуете, че още ви обичам.

От  извора  -  изплела  съм  мечти.


Ще  ме  откриете...

в  река  сред  лилии.

© Крисимира Найденова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??