24 янв. 2024 г., 09:22

ще ме подложат.... 

  Поэзия
149 0 0

Ще ме подложат на изпитание.

Докрай ще искат да се уверят

в отдалеченото ми съществуване,

за да е възможно- с чиста съвест-

да  прозвучи името, разхождащо

съня им...Измислен.

 

Ти, достойната, ще направиш

това- така важно- последно убиване.

О, ти няма да им кажеш,

че не е истина!

Ти, оцветената, ще останеш добра.

Ще ме подложат на изпитание.

© Петър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??