Jan 24, 2024, 9:22 AM

ще ме подложат.... 

  Poetry
148 0 0

Ще ме подложат на изпитание.

Докрай ще искат да се уверят

в отдалеченото ми съществуване,

за да е възможно- с чиста съвест-

да  прозвучи името, разхождащо

съня им...Измислен.

 

Ти, достойната, ще направиш

това- така важно- последно убиване.

О, ти няма да им кажеш,

че не е истина!

Ти, оцветената, ще останеш добра.

Ще ме подложат на изпитание.

© Петър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??