5 нояб. 2010 г., 19:31

Ще ми повярваш ли? 

  Поэзия
804 0 0

Ще ми повярваш ли, че ме боли

да знам, че в тази нощ си сам и ти,

че нещо в теб не спира да крещи

за нещо невъзможно може би?


Знам, че сигурно ти пак се смееш,

че с усмивка се правиш на щастлив,

но навярно вътре бавно тлееш

в мечта светът ти да е по-красив.


Ще ми повярваш ли, че не мога

да се отърва от таз тревога,

а в очите ми блестят за теб сълзи,

защото знам - сърцето ти тъжи.

© Дарина Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??