Ще минеш покрай мен със вятъра
и като него ти ще отшумиш.
Но ще те чакам да се върнеш някога,
несбъднатите ми мечти да окрилиш.
И ще те чувствам в себе си тъй силно,
ще нижа в броеница дните черно-бели.
И ще отсявам само щастие, любов - безспирно
жадуващи да бъдат изживени...
... Откакто мина покрай мен със вятъра,
откакто нявга отшумя,
не, не чакам да се върнеш някога,
а да те чувствам в мене все така!
© Петя Боянова Все права защищены