Зачеркнах тихомълком всички спомени.
Захвърлих зад гърба си дните минали.
Но под чертата гръмнаха без отговор въпросите -
ще продължа ли без теб да живея,
ще мога ли пак да обичам,
ще има ли в безсънните ми нощи
луни безумни още?
© Ваня Все права защищены
а луната винаги е била там горе над нас...и винаги ще бъде.
сърдечен поздрав и светли лунни нощи...