23 нояб. 2011 г., 22:10

Ще мърка... 

  Поэзия
569 0 10

Съдбата ноктите си точи

в кората на тъгата

и върху радостта ще скочи,

когато не очакваш...

 

Ще я раздърпва, ще я драска,

в очите ù ще бърка.

Не бой се! Погали съдбата -

в нозете ти ще легне и ще мърка...

© Веселка Стойнева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??