( На Мама и Тати )
ще отлетят щастливите години...
ще чезнат близки и роднини...
ще минат дълги, дълги зими...
ще светват - гаснат мними
приятели, другари и любими...
ще отлетят броените години
ще минат дълги, дълги зими...
а в нас остават приказни, любими,
така далечни и така незрими...
Мама, Тати, Край Любими...
© Хари Спасов Все права защищены