6 авг. 2008 г., 10:33

Ще пиша красиво... 

  Поэзия » Белые стихи
2571 1 25

Ще пиша

красиво,

щастливо,

слънчево

за тебе,

обещавам...

Не ще забравя

миналото,

отлежало,

спряло

за миг

в сънищата -

нишката,

веригата...

Не ще те изхвърля,

незаличим

стопанин

и любим,

от стиховете си...

Ще пиша

за тебе

усмихнати рими,

обещавам...

Но ме е страх,

че размазаното мастило

ще ти открие

всички преструвки...

Разстоянието

не ти пречи

да ме видиш пак

през кривото огледало

на моите думи...

© Таня Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??