10 февр. 2008 г., 12:10

Ще помня винаги... 

  Поэзия » Другая
1306 0 12
 

Ще помня винаги...

младата праскова в двора,

с пет малки слънца

между клоните

и старата круша зад къщата,

отрупана със свещи запалени;

и жълтите, разпукани пъпеши

в ръцете - корави и груби,

на дядо;

и очите му черни,

които се смеят с горещия поглед

на слънчогледите...

Ще помня винаги

и ще ме сгряват!

 

 

1989г.

 

© Александра Сергеевна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??