17 июн. 2009 г., 20:43

Ще разбереш 

  Поэзия » Другая
603 0 0

Ще разберем ли, ще разбереш ли

колко ценност в теб се е събрала

като нашата любов неизживяна?

Ще ме забравиш, ще те забравя

от забравата ме най-боли и

не искам да забравя най-сините очи.

Оглеждам се в очите сини и се отразявам

цяла и небето, и морето, и скалите, и лъчите -

всичко виждам в тях и, някак си, до тебе

по-малко ме е страх.

Животът с тебе ни е разделил отдавна,

всеки своя път избрал, и някак си е късно

да ти кажа, че ще те запомня, без да си го изживял.

© Нана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??