18 янв. 2016 г., 14:36

Ще разбивам всички брегове 

  Поэзия » Любовная
794 0 0

С лъжите си не ще спечелиш ме...
Ще изгориш на кораба платната.
Не си играй с огъня в мене, не!
В жестоки пламъци ще изгори душата!
Мила, твоите отровни думи
мен не могат да ме повалят.
Не ги изстрелвай като куршуми...
вървя напред дори, когато камъни валят!
Не можеш да ме спреш аз щом решил съм,
дори и спомените да захвърля в море!
Като гост неканен ще идвам в твоя сън
и ще разбивам всички брегове!

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??