9 янв. 2019 г., 22:43

Ще се женя! 

  Поэзия » Юмористическая
820 5 7

Само дето нашият ерген
бил под чехъл мен,
регнал се във чата
да гърми и той патлака,

Щот годините не чакат -
има да наваксва!
Ей го на - ударил 50-така,
ала кой ти знае -
тук ергенче младичко играе

Толкова писания, толкова игри -
и накрая - о, греда!
"амчи аз такваз си я имам и дома!"
с мойте камъни - по мойта си глава!

За да няма таквис апокалиптични разочарования
и разбити в действителността желания -
играйкате си тука,
и ич да ви не пука!

Кеф ти Напольон, кеф ти Путин,
кеф ти госпожа Макрон,
кеф ти кой си щеш лумпен!
Важното е, че си Мен!

 

*    *     *     *     *        *            *                 *                     *

 

Ако двама души виждат едно и също нещо, значи единият лъже, а другият се прави, че му вярва!

© Ссссс Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??