27 нояб. 2013 г., 15:59

Ще се намериш ли? 

  Поэзия » Любовная
680 0 2

Мълчание, красноречиво като думи,

раздира тишината с тъп кинжал,

отекват спомени и стъпки, пусто е...

до кръв боли и до премала.

Аз ще намеря на слънцето изгрева,

а ти ще намериш ли себе си... някога?

© Валентина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??