3 дек. 2008 г., 08:29

Ще се послушам 

  Поэзия
587 0 3
Научих се да бъда търпелива
и бързам само влака си да хвана.
И ставам даже по-красива,
в очакване на хубава промяна...

Налага се да бъда лицемерна,
по-лесно ми е мерено да пиша.
На себе си оставам верна
единствено, когато дишам.

За всичкото останало съм оправна,
дори съм малко прекалена,
ще взема вече да се кротна...
и да си пиша мерено.

© Рот Блак Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??