Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
Имам сладичка женичка
С най-най-нежната душичка,
С дупенце красиво с френски прашки,
Жадна е за секс та ѝ се плаче.
Най-щастливият човек съм аз!
Секси бельо - поезия.
Гимнастик упражнения,
А захванем ли секс на кревата,
Пее арии от ‘Травиата’.
Ох, изпълнен съм със буйна страст!
Шепне ми думички взривни,
Гали ме с пръсти игриви,
Обяздва ме и се друска силно,
Скачайки като на кон със гривни.
О… да експлодирам съм готов!
Гледа ме с поглед покòрен,
Нежен и силно грижовен.
Танцуваме прегърнати страстно.
Музика обзема ни прекрасна.
Оле, ще се спукам от любов!
© Лазарин Лазаров Все права защищены