2.02.2023 г., 10:00 ч.

Ще се спукам от любов 

  Поезия » Еротична
317 0 0

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Имам сладичка женичка

С най-най-нежната душичка,

С дупенце красиво с френски прашки,

Жадна е за секс та ѝ се плаче.

 

Най-щастливият човек съм аз!

 

Секси бельо - поезия.

Гимнастик упражнения,

А захванем ли секс на кревата,

Пее арии от ‘Травиата’.

 

Ох, изпълнен съм със буйна страст!

 

Шепне ми думички взривни,

Гали ме с пръсти игриви,

Обяздва ме и се друска силно,

Скачайки като на кон със гривни.

 

О… да експлодирам съм готов!

 

Гледа ме с поглед покòрен,

Нежен и силно грижовен.

Танцуваме прегърнати страстно.

Музика обзема ни прекрасна.

 

Оле, ще се спукам от любов!

© Лазарин Лазаров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??