22 дек. 2007 г., 10:56

Ще се срещнем... 

  Поэзия » Любовная
1021 0 39

 

 

                                  

 

                  По твоята пътека

                  стигам до звездите,

                  ти - по моята вървиш,

                  следваш ми

                  мечтите.

                  

                  Ще се срещнем двама

                  горе в синевата,

                  аз - дъгата светла,

                  ти - слънчев лъч

                  в душата.

 

 

 

                                    

                              

                              

 

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??