1 сент. 2010 г., 21:27

Ще се срещнем ли 

  Поэзия » Любовная
846 0 10
Не си при мен 
      и все пак  тука си.
Вървим по пътя си навън.
С целувки изрисувам по ръцете ти
  следите от реален сън.
По тях ще тръгна.
Ще се срещнем ли?
Строя ти в мислите си дом.
Облян с очи, ще си полегнеш
  в прегръдките ми неприспан.
Нелеки дни коват ти мечове,
блестят в браздите ти като звезди.
И много болка премълчавана
 от погледа ти тъжно бди.
Поглеждаш ме...
 не знаеш, че се моля, 
  пак будна съм в сън скован.
  А ти си тук,
         но май си другаде,
върни се, щом останеш сам.



© Искра Радева Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??