- Тръгваш ли?
- Тръгвам...
- Къде?
- Натам, където те има...
- Тогава те чакам смълчан...
- Ще пристигна след лютата зима...
- Много път те очаква, нали?!
- Да... Но ще го измина!
- Уморен съм... Преуморена си ти...
- Уморена... Но в мен огън има...
- Тръгваш ли?
- Вече тръгнах към теб...
- И аз тръгвам да те пресрещна...
- Този път е тежък, нелек...
- Но Любовта в нас е истински силна!...
- В много камъни... ще препъваш нозе...
- И за теб прегради ще има...
- Но пред мен ще е твойто лице...
- Виждам нас... в красива картина...
- Ще се срещнем с тела и Души...
- Те - Душите ни вече са слети!
- Ще целуна твойте очи...
- Обичта в тях ще видиш, че свети...
- Ще те гушна с Копнеж и със Страст...
- Ще се скрия в ръцете ти мъжки...
- Ще те гледам нежно, в захлас...
- И ще паднат всички задръжки...
- Ще изгубим всякаква власт...
- Ще се слеем в страстна стихия...
- "Аз съм твоя!" - ще шепна без глас...
- Аз със устни от тебе ще пия...
- Около нас ще вали, ще гърми...
- Да гърми! Но нали ще сме двама...
- Аз изгарям...
- Сега замълчи...
- Този свят е без тебе измама...
- Този свят е ужасно студен...
- Искам само единствено тебе...
- Искам теб... Да се будиш до мен...
- Ще се срещнем в безкрайното време...
- Тръгваш ли?
- Вече отдавна вървя...
- Нямам търпение да те видя...
- Аз ще дойда след пълна Луна...
- Ще се срещнем след лютата зима...
©️Елка Бърдарова
25ти Септември 2023г
© Elka Bardarova Все права защищены