26.09.2023 г., 19:15 ч.

Ще се срещнем след лютата зима... 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
255 7 10

 

- Тръгваш ли?

- Тръгвам...

- Къде?

- Натам, където те има...

- Тогава те чакам смълчан...

- Ще пристигна след лютата зима...

- Много път те очаква, нали?!

- Да... Но ще го измина!

- Уморен съм... Преуморена си ти...

- Уморена... Но в мен огън има...

- Тръгваш ли?

- Вече тръгнах към теб...

- И аз тръгвам да те пресрещна...

- Този път е тежък, нелек...

- Но Любовта в нас е истински силна!...

- В много камъни... ще препъваш нозе...

- И за теб прегради ще има...

- Но пред мен ще е твойто лице...

- Виждам нас... в красива картина...

- Ще се срещнем с тела и Души...

- Те - Душите ни вече са слети!

- Ще целуна твойте очи...

- Обичта в тях ще видиш, че свети...

- Ще те гушна с Копнеж и със Страст...

- Ще се скрия в ръцете ти мъжки...

- Ще те гледам нежно, в захлас...

- И ще паднат всички задръжки...

- Ще изгубим всякаква власт...

- Ще се слеем в страстна стихия...

- "Аз съм твоя!" - ще шепна без глас...

- Аз със устни от тебе ще пия...

- Около нас ще вали, ще гърми...

- Да гърми! Но нали ще сме двама...

- Аз изгарям...

- Сега замълчи...

- Този свят е без тебе измама...

- Този свят е ужасно студен...

- Искам само единствено тебе...

- Искам теб... Да се будиш до мен...

- Ще се срещнем в безкрайното време...

- Тръгваш ли?

- Вече отдавна вървя...

- Нямам търпение да те видя...

- Аз ще дойда след пълна Луна...

- Ще се срещнем след лютата зима...

 

©️Елка Бърдарова 

    25ти Септември 2023г

© Elka Bardarova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??