28 окт. 2008 г., 07:10  

Самочувствие 

  Поэзия » Любовная
797 0 15

Не знаеш как обичам – как страдам и прощавам...

Каквото си поискам, докрай го получавам.

 

Бях капчица дъждовна – превърнах се в стихия.

Робиня бях покорна  – сега съм като сприя.

 

И още много мога. И никога не губя.

Играеш си със огън. Но знай, че ще се влюбиш.

 

© Елица Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??