Не знаеш как обичам – как страдам и прощавам...
Каквото си поискам, докрай го получавам.
Бях капчица дъждовна – превърнах се в стихия.
Робиня бях покорна – сега съм като сприя.
И още много мога. И никога не губя.
Играеш си със огън. Но знай, че ще се влюбиш.
© Елица Ангелова All rights reserved.