26 сент. 2010 г., 21:59

Ще си доказвам "късметчето" 

  Поэзия » Любовная
720 0 3

Виждам невъзможното в очите ти,
въобще не си е направило труда да се скрие

зад миглите...

и на очи много бие.
И как на късмета ти да повярвам,
сам подаде ми капачка с надпис "няма невъзможни неща"...
като щом те погледна ослепявам...
за да не осъществя моята невъзможна мечта.
Греша ли, щом искам си късмета,
да докажа, че е възможно да си мой?
Мразя да съм суетна...
но щом се налага... ще доказвам... Само стой!

© Моника Чернева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??