28 янв. 2015 г., 06:54  

Ще си отида 

  Поэзия » Философская
419 0 5

 

Ще си отида и ще видиш

света под друга лупа

и ще откриеш самодиви 

по облака прихлупен.

 

Там дълго, дълго ще ме търсиш

във залеза оранжев.

Накрая бавно ще прекръстиш

деня със поглед влажен.

 

А аз ще бъда все край тебе

във полъх и тревичка.

Далечният планински гребен

на мен ще заприлича.

© Иван Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??