Jan 28, 2015, 6:54 AM  

Ще си отида 

  Poetry » Phylosophy
414 0 5

 

Ще си отида и ще видиш

света под друга лупа

и ще откриеш самодиви 

по облака прихлупен.

 

Там дълго, дълго ще ме търсиш

във залеза оранжев.

Накрая бавно ще прекръстиш

деня със поглед влажен.

 

А аз ще бъда все край тебе

във полъх и тревичка.

Далечният планински гребен

на мен ще заприлича.

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??