28.01.2015 г., 6:54 ч.  

Ще си отида 

  Поезия » Философска
420 0 5

 

Ще си отида и ще видиш

света под друга лупа

и ще откриеш самодиви 

по облака прихлупен.

 

Там дълго, дълго ще ме търсиш

във залеза оранжев.

Накрая бавно ще прекръстиш

деня със поглед влажен.

 

А аз ще бъда все край тебе

във полъх и тревичка.

Далечният планински гребен

на мен ще заприлича.

© Иван Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??