16 февр. 2021 г., 01:21

Ще си запазя болката... 

  Поэзия » Строгие формы
235 1 4

Ще си запазя болката, която

с пироните си остри наранява.

Не бих я дал за скъпоценно злато,

че моя си е и във мен остава.

 

О, болка от любов не се продава.

Не си отива никога и слято

с душата ми по пътя продължава

усещайки я като нещо свято.

 

Отиде ли си болката в забрава

ще стане ли сърцето по- богато?

Една е обичта и се отдава,

дори съдбата да те тика в блато.

 

Макар и с болка, аз не ще изтлея,

че без любов не мога да живея.

 

© Асенчо Грудев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??