26 мар. 2021 г., 09:33  

Ще стана твоя страст една 

  Поэзия » Любовная
631 3 35

Ще стана твоя страст една

 

 

Щом думите ми сетни спрат

с плам нежен аз ще те целуна...

Телата ни ще се допрат,

ще трепне - зная крехка струна...

 

Воалчето си с цвят - "луна"

в краката си с финес ще спусна...

Ще стана твоя страст една,

дори от Ева по-изкусна...

 

И в тръпните ти рамене

ще впия с дивна дързост устни...

Мъж някой би ли казал: "Не!"?

Жена да хвърли в дни покрусни...

 

И в този тъй прекрасен миг,

ако не ще те разгоря...

Тъгата тъмна в своя лик

аз пак в любов ще претворя...

 

 

© Светла Асенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??