22 авг. 2005 г., 23:45

Ще съумееш ли.... 

  Поэзия
1204 0 3
Ще съумееш ли някога да чуеш
тиктакането на часовника до теб?
Ще съумееш ли някога да уловиш
пулса на самотното сърце до теб?

Ще съумееш ли някога да заобичаш
истински така, както никога не си?
Любовта изтича,както пясък
от разтворената шепа.

Любовта е до теб, докосни я!
Не я оставяй да си отиде!
Любовта е най-вълшебното вълшебство,
дъхът да дишаш за двама!

Дори и So Hm не струва...
пред елексира на вкуса да усетиш
пулса на времето,
пулса на любовта,
пулса на страстната целувка,
пулса на зараждането на зората,
пулса на нежния взор
отправен в твоето огледало
на нежност,обич и огън от любов...

© Пламен Вълканов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Всеки един от нас може да обича истински. Стига да намери желаното и търсеното в Партньора и любимия Човек до себе си.
    А стихчето ми харесва ... и мисля,че ти го казвам за втори път.
  • Силно стихотворение с интересни въпроси...
  • Благодаря,Мария!Радвам се,ти е харесало!Идвай рак...За мен ще бъде удоволствие!:
Предложения
: ??:??