13 нояб. 2008 г., 16:09

Ще танцувам за теб 

  Поэзия » Любовная
2521 0 8



Ще танцувам за теб,
а ти ще ме гледаш,
ще поглъщаш извивките мои
със жадни очи -
ще усещам дъха ти обсебващ,
ще разпалвам страстта ти
и порива див.
Ще танцувам за теб,
ще те гледам в очите,
ще те нося в омайни земи,
ще направя от танца си
шеметна приказка,
диво лудо привличане,
запленяващ те стих.
Ще танцувам за теб,
ще запаля кръвта ти,
ще потънем в магия,
подвластни на нежния ритъм -
в този страстен побъркващ те танц,
със копнеж и любов се преплитаме.

© Евдокия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??