Аз ще те чакам!
Ще зная, ще помня,
ще вярвам и ще се боря!
Ще те чакам,
когато не те чакат.
И тогава, когато няма да имаш
причини да се връщаш,
ще мисля за тебе като за мой.
А ти ще гориш самотен.
Моята обич ще те призове
от тъмнината.
Прости ми, но ще те чакам.
Защото ти си в моето сърце.
Ти си в моите сълзи.
Ти си този, който искам да наричам
Любими мой!!!
Ще те викам сама,
докато имам сили
и когато не те чакат,
и ти е трудно
да бъдеш сам,
не забравяй, че
ще бъдеш в моето сърце,
ще бъдеш в моите сълзи.
Прости ми, но ще те чакам.
© АвАнА Все права защищены