Jul 30, 2011, 4:38 AM

Ще те чакам 

  Poetry
477 0 0

Аз ще те чакам!

Ще зная, ще помня,

ще вярвам и ще се боря!

Ще те чакам,

когато не те чакат.

И тогава, когато няма да имаш

причини да се връщаш,

ще мисля за тебе като за мой.

А ти ще гориш самотен.

Моята обич ще те призове

от тъмнината.

Прости ми, но ще те чакам.

Защото ти си в моето сърце.

Ти си в моите сълзи.

Ти си този, който искам да наричам

Любими мой!!!

Ще те викам сама,

докато имам сили

и когато не те чакат,

и ти е трудно

да бъдеш сам,

не забравяй, че

ще бъдеш в моето сърце,

ще бъдеш в моите сълзи.

Прости ми, но ще те чакам.

© АвАнА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??