23 янв. 2007 г., 14:14

ще те чакам 

  Поэзия
898 0 6
Ще те чакам, скъпи във безкрая,
ще те чакам с разтворени ръце.
Там изцяло ще те опозная,
ще те допусна в моето сърце.

Тук не можем да сме двама,
целият свят сякаш ни дели.
Сега не мога при тебе да остана,
не ме спирай, а ме разбери!

Вечно ще те чакам... в безкрая,
там в одвъдното... във рая.
В своите прегръдки ще те приютя
и с любов безмерна аз ще те даря.

© Насето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??