Изгубена в тъмнината -
търся знак.
Търся теб.
Ще те открия.
Ще спася душата си.
Изгубена в тъмнината -
търся пътя към дома.
Домът на моето сърце.
Къде си?
Ще опитвам да те намеря -
да освободя душата си.
Каквото и да ми струва.
Ще те открия. Някъде.
Ще продължавам.
Ти си там. Далече.
Каквото и да се случи,
ще освободя душата си.
Ще те намеря.
© Яна Все права защищены