12 nov 2013, 18:45

Ще те намеря 

  Poesía
314 0 0
 
Ще те намеря
 

Изгубена в тъмнината -

търся знак.

Търся теб.

Ще те открия.

Ще спася душата си.

Изгубена в тъмнината -

търся пътя към дома.

Домът на моето сърце.

Къде си?

Ще опитвам да те намеря -

да освободя душата си.

Каквото и да ми струва.

Ще те открия. Някъде.

Ще продължавам.

Ти си там. Далече.

Каквото и да се случи,

ще освободя душата си.

Ще те намеря.


© Яна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??