28 мар. 2008 г., 14:05

Ще те нарека... 

  Поэзия » Любовная
1034 0 12
Ще те нарека любими,
ще те нарека
моята добра молитва.
Светлопис по моята душа.
Господ ли те е изписал!?

Ласката ти е искрица смях.
Думите - дъждец напролет.
Може би страстта е грях,
може би - простор за полет.

Ще те нарека любими,
ще те нарека,
даже да е тихо като спомен.
Диша стих и носи светлина,
и перото ми рисува обич.

Аз не се боя от тишина,
в нея е щурче сърцето.
Викне ручей и простре дъга,
птици огласят небето.

Ще те нарека любими,
ще те нарека
любопис на щурчова цигулка.
Слънчев стих след дъжд
през пролетта,
в който Господ с песен те рисува.

© Бистра Малинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??