5 янв. 2008 г., 15:46

Ще те следвам 

  Поэзия
637 0 3

Този свят е голям и далеч му е края,

но обичта ми към тебе е по-голяма, знай.

И където да си, тук при мен да те няма,

твоя сянка ще бъда и ще те следвам до край.

Ще залязвам с луната, ще изгрявам с деня...

Но ще следвам  стъпките твои във смях и скръб.

В този свят необятен има място за мен

само там, където живее твоето сърце.

По-добре да ме няма, по-добре да умра

ако трябва да бъда без теб и любовта!

И така ще вървя, ще те следвам до края...

Ще забравя мечтите и мойта свобода.

Ще живея за теб, ще ти бъда опора,

а в замяна ми стига усмивка една.

© Гергана Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??