21-04 и 22-04-2011г.
Зная аз…
… отново ще те видя,
сънищата ми подсказват!
Убедена съм, рано или късно,
отново ще се срещнем с теб, любов!
Зная аз…
… очите ми отново ще заблестят.
А сърцето ми…
То ще за тупти пак,
заедно с нечие друго.
Но зная аз! –
то няма да е кое да е сърце –
това сърце ще е
на моята половинка.
Зная аз… ще те срещна!
© Донка Красимирова Все права защищены