27 сент. 2011 г., 23:07

Ще ти нарисувам есенна мечта 

  Поэзия » Другая
654 0 5

Подай ръка, аз спирам да говоря,
проблемите не свършват на мига, 
до мен седни, любов ти остаряла, 
ще ти рисувам есенна мечта.
Мечта, която всеки мъж обича
и винаги се връща за това, 
една магия в цветове се е събрала, 
един рибар под старата липа.
Рисувам и откривам красотата, 
една река и натежалата върба, 
опръскана във багрите на есен, 
обагрени от цветове листа.
За мен оставаш - моята любов на есен, 
със теб открихме всички тез места. 
Обичам те, когато дойде есен, 
сърцето ми трепери като тез листа.

автор: Ели Зарева
25.09.2011

© Ели Зарева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??