31 мая 2022 г., 12:01

Ще ти подаря сърце 

  Поэзия » Любовная
619 1 2

   

Ще ти подаря сърце

 

Нощта е толкова красива,

нощта е с пролетни звезди,

градът притихнал пак заспива,

угасват всички светлини.

 

Ти изпрати ми твойте мисли

и сънищата си дори,

ще ги направя по-прекрасни

от всички хубави мечти!

 

Ще ги изкажа в звучни рими

и чувства ще им подаря,

и пулс сърдечен ще им вдъхна,

за да е жива любовта.

 

Ще носят твоята усмивка,

ще бъдат с твоето лице,

ти изпрати ми твойте мисли

и ще ти подаря сърце!

         Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??