17 авг. 2010 г., 22:11

Ще търсим ли тавана вместо дъното? 

  Поэзия
559 0 2

И къде ще сме без тези наши криле?

Ще гоним ли облаците в синьото небе?

Как ще отделим от земята крака?

Ще мечтаем ли всички просто така?

И къде ще сме без тази наша душа?

Накъде ще летим без светлина?

Ще платим ли някоя висока цена

на наша загубена детска мечта?

А всяка мечта е откъс от реалността

и допир до стените на света…

Ще търсим ли тавана вместо дъното?

© Нощна Сянка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??