Ще убия любовта ни,
за да ме забравиш ти!
Ще те накарам да ме мразиш
и с ненавист очите да пламтят!
В сърцето мъжко любовта ще погубя,
от страстта следа не ще оставя.
Изкрещи, че презираш в мен жената,
че се отвращаваш какъв човек съм аз.
Прости ми, че убивам любовта ни,
но знай, любими, че така е по—добре.
Прости ми, че мечтите ни без свян затрих
и нямам смелост за теб и щастието ни
смело да се изправя и да се боря.
Прости ми, че любовта ни предадох,
отказвайки се семейство да бъдем,
а избрах нашата любов да убия
и без теб самотна да съществувам,
защото животът без любов не е живот,
а жалко, позорно съществуване!
11.01.2022 г./23:17 ч.
Гр. Хасково
© Мечтателка Все права защищены