9 апр. 2007 г., 13:20

Ще устоим 

  Поэзия
457 1 2

Пристъпвам аз към теб -
тъй плавно и търпеливо,
и за теб се "боря" справедливо.
Завист в женските очи,
опитва се да ни раздели.
Изпитват теб, а после мен.
Лъжи, интриги и клевети -
това не ни пречи.
Познаваме се добре,
Вярваме си все,
Обичаме се не от днес.
Тъй че ще устоим на всеки "жест".

© София Русева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??